Referenties

Whiplash

Na twee auto ongelukken en een val van paard. Al vijftien jaar veel last van nek, schouders, benen, rug en vermoeidheid.
Alle artsen en therapieen gehad. Je moet er maar mee leren leven was steeds de conclusie.
Ben bij Ilona terecht gekomen, eindelijk iemand die echt naar je luistert en erg betrokken is. Ilona is zeer bekwaam en liefdevol.
Ben nu een jaar onder behandeling en de resultaten zijn verbluffend. Veel minder pijn en slapen gaat veel beter.
Volgens Ilona had ik veel boosheid in mij.
Zij heeft mij geleerd hoe ik daar mee om moet gaan.
Heb nu een goede balans gevonden.
Ga nu nog enkele keren per jaar naar Ilona om alles goed onder controle te houden.
Ben haar erg dankbaar voor alle goede zorgen.
Ton Stoop, Made

Hoofdpijn

Vanaf mijn puberteit heb ik last van hoofdpijn.
De laatste tijd had deze pijn een enorm grote invloed op mijn leven.
Na diverse onderzoeken werd de diagnose gesteld, dat er niets was te
vinden en dat ik er mee moest leren leven.
Door mijn huisarts werd mij aangeraden verbetering te zoeken in de
alternatieve geneeskunst en vooral in de acupunctuur.
Ik ben bij Ilona Wolfhagen terecht gekomen en die heeft mij enorm geholpen.
Hoewel er mijnerzijds nogal scepsis bestond bij alternatieve genees-
wijzen, ben ik er nu van overtuigd dat er wel degelijk resultaten zijn te
bereiken. Na vier behandelingen is mijn leven er een stuk prettiger op
geworden en kan ik weer normaal functioneren.
Bedankt Ilona Wolfhagen voor de prettige behandeling en het bereikte
resultaat.
Jan Roelen

Slapeloosheid
“Zeer tevreden ben ik over de behandeling door middel van acupunctuur door Ilona Wolfhagen. Ik heb zelfs twee uur vast geslapen met de behandeling hetgeen me nog nooit overkomen is. Het is me opgevallen dat Ilona met zeer veel zorgvuldigheid en acuratesse te werk gaat. Ze is zeer betrokken.”
H. Metsemakers
th.boerboom@hetnet.nl

Nek- en schouderklachten
“Over de behandeling van Ilona Wolfhagen was ik zeer tevreden. Sinds haar behandeling heb ik al twee jaar geen last meer van mijn nek en schouder.”
Fieny Thijssen

Migraine
“Ilona is een lieve, rustige en vakkundige acupenturiste. Ze heeft mij van mijn migraineklachten afgeholpen door goed naar mijn klachten te luisteren en te onderzoeken hoe mijn lichaam werkt, want elk lichaam is anders… Hoe reageert mijn lichaam op welk voedsel en op verschillende weersinvloeden, welke stoffen krijgt mijn lichaam teveel of te weinig binnen. En hoe is het gesteld met de wisselwerking tussen de verschillende organen. Naast de acupunctuurbehandeling zelf, geeft Ilona ook adviezen over vitaminepillen, homeopatische producten en veel praktische tips over biologische voeding.”
Kim B. uit Haarlem

Gewrichtsklachten
“Na een periode van veel klussen op wiebelige trapjes, zwol mijn grote teengewricht ineens op en werd rood en zeer pijnlijk. Kon nauwelijks nog lopen. Huisarts vermoedde artrose of jicht en liet foto’s maken. De veronderstelde kwalen bleken het echter niet te zijn. De regulere gezondheidszorg liet het verder bij rust en veel pijnstillers. Na twee volle weken was de situatie echter nog precies hetzelfde zonder dat ik me op enige wijze had in gespannen.

Ilona Wolfhagen gebruikte een paar naaldjes in de buurt van de zwelling en gebruikte stemvorken om de energie weer op gang te brengen. Ze vertelde dat er gifstoffen in mijn gewricht terecht gekomen waren. Ze adviseerde groene leem op de plek te boetseren en het eten van vlees te beperken.

Ongelofelijk, maar na 1 enkele dag was ik al van de pijn af en was de zwelling veel minder. Daarna heeft ze me nog 1 maal behandeld en nu, 2 weken na de eerste behandeling is er niets meer van te zien.

Reuze bedankt en complimenten.”
Hein uit Ulvenhout

Voor Ilona
Drie├źnzestig jaar ben ik nu. Afgelopen jaren heeft het leven mij een paar stevige opdrachten gegeven. Inmiddels heb ik de problemen overwonnen. Maar ik ben erdoor getekend, letterlijk en figuurlijk.
Als ik in de spiegel keek, werd ik verdrietig. Ik werd steeds geconfronteerd met wat achter de rug lag. De winst van de crisis die ik doormaakte, was weliswaar het inzicht dat ik voor mijzelf zou mogen zorgen en niet alleen voor anderen, maar ik wist niet hoe. Door een toeval kwam ik terecht bij Ilona Wolfhagen. Zij begreep wat ik nodig had.

Ik begon aan een behandeling cosmetische acupunctuur. Zeer tot mijn verbazing veranderde mijn aanzien binnen een paar behandelingen. Ik was dus snel overtuigd van de werking. Na een tiental keren op de bank bij Ilona zijn diepe rimpels om mijn mond vrijwel verdwenen. Langzaamaan verdwenen de sporen rond mijn ogen in mijn hals. Tips over leefwijze en voedingssupplementen werkten ook door. Het effect is dat de huid overal een veel gezondere indruk maakt.

Door de professionele en liefdevolle behandeling door Ilona zie ik mezelf weer graag in de spiegel.

Elfrieda

Beste lezers en lezeressen.

Ruim twee en een half jaar geleden kreeg ik na een nieuwe gebitsprothese hevige pijn in mijn gezicht. Ik werd richting ziekenhuis verwezen. Waar ze ruim 2.5 jaar naar de oorzaak zochten. Ik werd er zelfs verdrietig van. Totdat ik op zekere dag een goede kennis ontmoette die het ook had. Aangezichtspijn noemde zij het. En zij was er met acupunctuur af geholpen. Ik ben blij en spoedde mij richting Ilona, Waar ik liefdevol en kundig behandeld werd. En waar ik na een paar behandelingen als een zeer gelukkig mens huiswaarts ging. En ik wil het dus graag met u delen.

Zr Theodata.